Cookies

Onyx

Hedvábně něžný anální kolík

 

Cena  2 975,- Kč
Výrobce
JeJoue
Barva
černá
Dostupnost
Skladem
- zítra expedujeme, pozítří u Vás!

Onyx

Vibrátor Onyx je navržen pro naplňující zážitek. Onyx,  jehož jméno znamená černý drahokam,  má vícenásobné hrany připomínající drahokam, které poskytují nositeli senzační pocit plnosti. Jeho hedvábně měkký silikon a vzrůst umožní jedinečně příjemné používání. Silně nízkofrekvenční dunivé vibrace proniknou do vašich míst rozkoše z hloubi vašeho nitra.

A ještě více zábavy si užijete díky dálkovému ovládání přes Bluetooth, které je součástí balení a připojí se po zapnutí Onyxu. Předejte ovladač své anální hračky partnerovi a nechte se překvapit nepředvídatelným vibračním zážitkem.

Chcete-li použít cestovní zámek, jednoduše podržte + a - u sebe po dobu několika sekund, když je vypnutý. Odemknutí je stejný proces.

 

  • Hmotnost: 84,1 g
  • Délka: 10,5 cm
  • Šířka: 6,25 cm ( včetně základny)
  • Výška: 11,7 cm
  • Hloubka: 3,05 cm

 

Stáhněte si manuály k Onyx

Nákup v e-shopu je možný zákazníkům starším 18ti let.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Copyright 2018 - Jakékoliv užití obsahu stránek v četně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů, fotografií je bez písemného souhlasu provozovatele těchto stránek přísně zakázáno.